Even voorstellen

Vanaf augustus 1991 hebben veel particuliere huis eigenaren en bedrijven de weg weten te vinden naar Theo Botman Schilderwerken. Zowel het schilderwerk aan het interieur als het schilderwerk buiten is bij het bedrijf in goede handen. De 40 jaar ervaring die het bedrijf heeft binnen het schilders vak heeft geleid tot bekendheid met verschillende schilders disipline’s, van het strak afwerken van een scherp jacht tot het schilderen van een dakkapel en alles wat daar tussen ligt. sinds 2007 is het bedrijf  aangesloten bij Kwaliteitsorganisatie  De Betere Schilder dit om de klanten de garantie te geven dat ze hier te maken hebben met een bedrijf die waar maakt met wat word beloofd . Na oplevering van het schilderwerk word er voor binnen schilderwerk een schriftelijke garantie afgegeven van 4 jaar het buitenschilderwerk heeft een schriftelijke garantie van 3 jaar. Jaarlijks  word de klant tevredenheid door dit bedrijf gemeten, van de 400 aangesloten schildersbedrijven  eindigde Theo Botman Schilderwerken in  2009 op de 2e plaats met een score van 9.4 doe er uw voordeel mee en neem contakt op voor een vrijblijven advies of offerte.

Geef een reactie